Organisaatio

SELY on erikoislääkärien edunvalvontajärjestö, joka toimii Lääkäriliiton yhtenä lausunnonantaja- ja vaalijärjestönä sekä tuo liiton päätöksentekoon erikoislääkärien näkemyksen.

SELYn valtuuskunta on yhdistyksen korkein päättävä elin. Valtuuskuntaan kuuluu 36 jäsentä. Heidät valitaan Lääkäriliiton valtuuskuntavaalien tuloksen perusteella. Valtuuskunta kokoontuu normaalisti kaksi kertaa vuodessa.

SELYn hallitukseen kuuluu 10 jäsentä. He edustavat eri erikoisaloja, eri sektoreita ja Suomea maantieteellisesti. Hallitus kokoontuu yleensä kuukausittain.

SELYn luottamushenkilöt vaikuttavat aktiivisesti Lääkäriliiton edunvalvonta, professio ja terveyspoliittisissa jaoksissa ja valiokunnissa.

Erikoislääkäri-lehdellä on oma eri erikoisalojen lääkäreistä koostuva toimituskuntansa.

Suomen Lääkäriliiton korkein päättävä elin on 60-jäseninen valtuuskunta. Valtuuskunnan jäsenet edustavat vaaleissa ehdokkaita läpisaaneita yhdistyksiä. Nykyisen valtuuskunnan jäsenet edustavat Suomen Erikoislääkäriyhdistystä (SELY), Nuorten Lääkärien Yhdistystä (NLY) ja Suomen Yleislääkäreitä (GPF) ja Suomen Seniorilääkäreitä. SELYn edustajia valtuuskunnassa on 19. Lääkäriliiton hallituksessa, jaoksissa ja valiokunnissa paikat jakaantuvat vaalijärjestöjen kesken valtuuskuntavaalin tuloksen perusteella.

SELY edunvalvojana

Suomen Erikoislääkäriyhdistys ry - SELY

PL 49
00501 Helsinki

TOIMISTO

Lääkäritalo
Mäkelänkatu 2, 7 krs
00500 Helsinki

SELYyn ASIAMIES
Tuja Kuusmetsä

Copyright SELY ry © 2021.

Organisaatio
Verkkosivusto käyttää evästeitä, parantaaksemme käyttökokemustasi. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön.  Tietosuojaseloste.
Lue lisää